Regio's  

   

Hier kun je de verschillende artikelen van de club kleding bekijken. Om te bestellen stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op de foto dan worden alle artikelen getoond. Bij het gewenste artikel wordt de artikelnaam en de prijs rechts in het scherm zichtbaar.

Sweater

Beste Wensen voor 2018!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur

veurzitter: Joop Olietank

T 0615344887, E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

puutholder: Bert van Kooten

T 0503012626

schriever: Betty de Rooij

T 0629884073

Toercommissaris: Frans van de Meer

De Harley club is een club mensen die tot doel hebben om zoveel mogelijk te rijden en zoveel mogelijk te feesten. Dit doen we uiteraard met zoveel mogelijk gelijkgestemde Harley rijders.
De regio is een onderdeel van de Harley Davidson Club Nederland. De club is opgedeeld in 9 regio’s verdeeld over Nederland.
We bezoeken regelmatig de andere regio’s om daar te feesten en rij ervaringen uit te wisselen
Binnen de regio worden diverse dingen georganiseerd. Hier enkele activiteiten, De FLM-run, de Toertochten, de regio-avonden, de gezamenlijke ritten naar treffens elders, enz..
De FLM-run is een memorial run ter nagedachtenis van Frens Lubberink, bedenker van deze run. De run is een back to basic run wat betekend dat alles selfsupporting is. Het wordt niet bekend gemaakt waar je heen gaat. Rijden en maar zien waar je terecht komt.

   

Advertenties  

   

Clubartikelen  

   
Gebruikers
27
Artikelen
79
Artikelen bekeken hits
208647
   
© HDCN Regio Groningen Drente