Het Bestuur

Het bestuur

Fiona Klok voorzitster

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jakob Groeneveld penningmeester

Tel. 06-24910253 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bert van Kooten secretaris

Tel. 06-10754675 e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Harley Davidson Club Nederland Regio Groningen / Drenthe

De Harley club is een club mensen die tot doel hebben om zoveel mogelijk te rijden en zoveel mogelijk te feesten. Dit doen we uiteraard met zoveel mogelijk gelijkgestemde Harley rijders.
De regio is een onderdeel van de Harley Davidson Club Nederland. De club is opgedeeld in 9 regio’s verdeeld over Nederland.
We bezoeken regelmatig de andere regio’s om daar te feesten en rij ervaringen uit te wisselen
Binnen de regio worden diverse dingen georganiseerd. Hier enkele activiteiten, De FLM-run, de Toertochten, de regio-avonden, de gezamenlijke ritten naar treffens elders, enz..
De FLM-run is een memorial run ter nagedachtenis van Frens Lubberink, bedenker van deze run. De run is een back to basic run wat betekend dat alles selfsupporting is. Het wordt niet bekend gemaakt waar je heen gaat. Rijden en maar zien waar je terecht komt.